Пошуковий запит: (<.>U=Л994<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 83
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Васюкова Г. Т. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів. — 2-е вид., переробл. та допов. — Донецьк, 2001
|
2. |
Пешук Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Кіптела Л. В. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2005
|
4. |
Гринченко О. О. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2005
|
5. |
Юрченко С. Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999
|
6. |
Подворчан Д. Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
|
7. |
М'ячикова Н. І. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
|
8. |
Золотухіна І. В. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
|
9. |
Пестіна Г. О. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2009
|
10. |
Вітер Ю. А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
|
11. |
Павлюк Р. Ю. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами : монографія. — Х., 2010 - (Нове в технології перероб. плодів).
|
12. |
Лисюк Г. М. Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату : монографія. — Х., 2009
|
13. |
Гринченко О. О. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою : монографія. — Х., 2010
|
14. |
Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2011
|
15. |
Никифоров Р. П. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2009
|
16. |
Пивоварова О. П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2009
|
17. |
Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010
|
18. |
Роглєв Й. Й. Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
|
19. |
Йовбак У. С. Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2013
|
20. |
Кравченко Н. В. Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2014
|
| |