Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Антонова В. А. Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. — Донецьк, 2008
|
2. |
Антонова В. А. Організація обслуговування на підприємствах харчування : Навч. посіб. для студ. — Донецьк, 2005
|
3. | . — Чернівці: Рута, 2008
|
4. |
Пересічний М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 1999
|
5. |
Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. — К.: Центр учб. л-ри, 2009
|
6. |
Мазаракі А. А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник. — Вид. 2-ге, переробл. і допов. — К.: Кондор, 2012
|
7. |
Сало Я. М. Технологія ресторанної справи : навч.-практ. посіб. — Л.: Афіша, 2013. — 559, [20]: іл.
|
8. | Організація обслуговування напоями : навч. посіб. — Харків: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014
|
9. |
Даниленко О. В. Естетика харчової культури у мистецтві сервірування // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку : зб. наук. пр. - 2015. - Вип. 21, т. 2.
|
10. |
Пахомська О. В. Сучасний стан і перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
11. |
Воронюк Т. А. Кав'ярня як різновид спеціалізованих закладів ресторанного господарства // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 202.
|
12. |
Теодорович Л. В. Словник готельно-ресторанних термінів : [для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти стаціонар. та заоч. форми навчання спец. 242 "Туризм"]. — Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2021
|
13. |
Майкова С. В. Барна справа та мистецтво бариста : навч. посіб. — Київ: Каравела, 2022
|
14. |
Гуць В. С. Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів : підручник. — Київ: Ліра-К, 2019
|
15. |
Дишкантюк О. В. Кваліфікаційна робота бакалавра освітньої програми "Ресторанні технології": етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб. — Одеса: Олді+, 2024
|