РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (67)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л965$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Евса Л. М. Исследование процесса сушки молока на распылительной сушильной установке ЦАН-300. — 2004 // Экотехнологии и ресурсосбережение.
2.

Пухляк А. Г. Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Басок Б. И. Интенсификация технологии производства сгущенного молока с сахаром посредством роторно-пульсационных аппаратов. — 2005 // Пром. теплотехника.
4.

Калакура М. М. Дослідження впливу рецептурних інгредієнтів на процес утворення структури бісквітного тіста. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Дробот В. І. Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Кочубей О. В. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2000
7.

Семінський О. О. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
8.

Юдіна Т. І. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування : Автореф.дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2001
9.

Дідух Н. А. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1998
10.

Гребельник О. П. Розробка технології сухих десертних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2003
11.

Пухляк А. Г. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
12.

Євса Л. М. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2006
13.

Скорченко Т. А. Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2011 // Харч. пром-сть.
14.

Скорченко Т.  Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2012 // Товари і ринки.
15.

Грек О. В. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі : підруч. для студ. ВНЗ. — К.: НУХТ, 2012
16.

Шпачук Л. В. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
17.

Рябоконь Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
18.

Поліщук Г. Є. Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозива // Biotechnologia Acta. - 2013. - 6, № 6.
19.

Оболкіна В. І. Вплив технологічних факторів на зміну структури пряників // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
20.

Калинина Е. Д. Динамика кислотности гидролизованных сгущенных консервов с сахаром в процессе хранения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського