Пошуковий запит: (<.>A=Хомич Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Хомич Г. О. Основи психологічного консультування : Навч. посіб. — К., 2004
|
2. |
Суткович Т. Ю. Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини : монографія. — Полтава, 2009
|
3. |
Хомич Г. П. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР : монографія. — Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
|
4. |
Ткач В. О. Управління потенціалом туристичного підприємства : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Д.: Акцент, 2013
|
5. |
Шафран Л. М. Экспериментальное изучение биопротекторных свойств пищевого концентрата полифенолов черники при экспозиции тяжелыми металлами. — 2012 // Мед. перспективи.
|
6. |
Хомич Г. П. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія. — Полтава: ПУЕТ, 2013
|
7. |
Хомич Г. О. Психологічна допомога дітям, котрі перебувають в умовах тривалої депривації // Оновлення змісту, форм та методів навчання і виховання в закл. освіти : зб. наук. пр. - 2008. - Вип. 41.
|
8. |
Хомич Г. Особливості соціально-психологічної адаптації підлітків // Гуманіт. вісн. ДВНЗ "Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди" : наук.-теор. зб. - 2010. - Вип. 19.
|
9. |
Хомич Г. Дослідження проблеми інтернет-залежності в підлітків // Гуманіт. вісн. ДВНЗ "Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди" : зб. наук. пр. - 2012. - Вип. 24.
|
10. |
Хомич Г. П. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
|
11. |
Хомич Г. П. Дослідження впливу магнітного поля на соковіддачу слив // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 12.
|
12. |
Дубова Г. Є. Вплив цитолітичних ферментів на соковіддачу слив // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 2.
|
13. |
Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
|
14. |
Хомич Г. П. Дослідження біологічно активних речовин хеномелесу та продуктів його переробки // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
15. |
Калмикова Л. О. Розвиток особистості у різних умовах соціалізації : колект. монографія. — Київ: Слово, 2016. — 468, [1]
|
16. |
Хомич Г. Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
|
17. |
Хомич Г. П. Вторинні продукти переробки хеномелесу - джерело біологічно активних речовин // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
|
18. | Психологічна безпека особистості у змінному світі : міжнар. колект. монографія. — Переяслав-Хмельницький. — Брест: Домбровська Я. М., 2019
|
19. | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. — Полтава: ПУЕТ, 2019. — 424, [1]: рис.
|
20. | Збірник наукових статей магістрів. Навчально-науковий інститут харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. — Полтава: ПУЕТ, 2020. — 331, [1]: a-рис.
|
| |