Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л837.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА858461
Білецька, Яна Олександрівна.
Фомування якості борошняних виробів спеціального дієтичного спрямування [Текст] : монографія / Я. О. Білецька ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н Каразіна, 2020. - 114 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 107-111. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-645-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА786072
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба [Текст] : монографія / [З. І. Кучерук, О. С. Цуканова] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 115-130. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-322-5
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цуканова, Олена Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА799049

Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] : монографія / [С. Г. Олійник та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 107 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-107. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-375-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кравченко, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СО28812

Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання [Текст] : рецептури, технологічні інструкції / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : Укрхлібпром, 2007. - 72 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А (розроб.); Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ2674
ДСТУ-П 4588:2006

Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 25832-89; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 23 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС138598
Ткачук, Юрій Михайлович.
Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ткачук Юрій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 239 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-174.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС140227
Цуканова, Олена Сергіївна.
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Цуканова Олена Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 372 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 184-210.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС149846
Кравченко, Олена Іванівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кравченко Олена Іванівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 260 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 148-175.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС148652
Грищенко, Анна Миколаївна.
Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Грищенко Анна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2011. - 222 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 162-183.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС65473
Солоницкая, Ирина Валерьевна.
Разработка технологий хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности с использованием листовых овощей и зеленой массы амаранта [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Солоницкая Ирина Валерьевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 205 л.: рис. - л. 139-164.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС59205
Ващенко, Валентина Вікторівна.
Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ващенко Валентина Вікторівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 135 л. - л. 117-135

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС49342сл
Доценко, Виктор Федорович.
Научное обоснование и разработка технологии хлеба с использованием нового углеводосодержащего сырья и сахарозаменителей [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.01 / Доценко Виктор Федорович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 535 л.
Для сл. пользования.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА452716
Сорочинська, Юлія Сергіївна.
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Сорочинська Юлія Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА441457
Махинько, Валерій Миколайович.
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА442983
Галясний, Іван Володимирович.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Галясний Іван Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л838 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА436653
Бортнічук, Олег Вікторович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бортнічук Олег Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА437887
Шевченко, Анастасія Олександрівна.
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шевченко Анастасія Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА435092
Губеня, В'ячеслав Олександрович.
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Губеня В'ячеслав Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.6 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА436620
Черниш, Людмила Миколаївна.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Черниш Людмила Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського