РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (269)Журнали та продовжувані видання (22)Автореферати дисертацій (10)Наукова періодика України (281)Авторитетний файл імен осіб (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Михайлов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 292
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кутний Д. В. In situ гамма-спектрометрия радиоактивных материалов. — 2011 // Вісн. Харк. нац. ун-ту. Сер. фіз. "Ядра, частинки, поля".
2.

Платонов Е. К. Mатематическое моделирование процесса сушки гранулированного полимера в аппаратах непрерывного действия. — 1999 // Хім. пром-сть України.
3.
Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26 - 27 верес. 2013 р., Євпаторія. — Харків: ХДУХТ, 2013
4.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 14 - 16 листоп. 2012 р., Харків. — Х.: ХДУХТ, 2012
5.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12 - 14 листоп. 2014 р., Харків. — Харків: ХДУХТ, 2014
6.

Пивоваров П. П. Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання : монографія. — Х., 2011
7.
Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини. — Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2020
8.
Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення. — Харків, 2021
9.
Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини. — Харків, 2021
10.
Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28 - 29 жовт. 2009 р., Харків. — Х., 2009
11.

Михайлов В. М. Інтенсифікація процесів концентрування та ІЧ-сушіння рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 1.
12.

Черевко О. І. Автоматизація виробничих процесів : підручник. — Харків, 2014
13.

Бондарь Е. С. Автоматизация систем вентиляции и кондиционирования воздуха. — К.: ТОВ "Видавн. будинок "Аванпост-Прим", 2005
14.

Михайлов В. О. Агресивна поведінка та злочинність, її види і тенденції на сучасному етапі // Вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ". Політологія. Соціологія. Право. - 2015. - № 3/4.
15.

Черевко О. І. Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції : монографія. — Х., 2011
16.
Секції 1-6. — Х.: ХДУХТ, 2012
17.
Секції 17-22. — Х.: ХДУХТ, 2012
18.
Секції 23-30. — Х.: ХДУХТ, 2012
19.

Мешенгиссер Ю. М. Алгоритм анализа трубопроводной сети, основанный на пребразованиях схемной модели. — 2000 // Электрон. моделирование.
20.

Одарюк В. В. Антиоксидантная активность дигидроксифенилтиазолов. — 2010 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського