РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Е40*723.432.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Naumenko O. V. Bacteriophages of Lactococcus lactis ssp. and Streptococcus thermophilus isolated in dairy processing plants of Ukraine // Мікробіол. журн.. - 2018. - 80, № 6.
2.

Onishchenko A. M. Carbohydrates of glycocalix from lactic acid bacteria as a receptor molecules for intracellular interaction // Укр. біохім. журн.. - 2005. - 77, № 2 [спец. вип.].
3.

Kapustian A. Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
4.

Kakabadze E. Microbiological investigation of artisanal Caucasian yogurt-like product Matsoni // Мікробіологія і біотехнологія. - 2018. - № 3.
5.

Pidgorskyi V. S. Taxonomic research, biological properties and biosynthetic activity of lactic acid bacteria and bifidobacteria isolated from various natural ecological niches // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 6.
6.

Лясковський Т. М. Ідентифікація пробіотичних штамів молочнокислих бактерій. — 2008 // Мікробіол. журн.
7.

Гармашева І. Л. Адгезія різних видів молочнокислих бактерій залежно від групи крові системи АB0. — 2006 // Мікробіол. журн.
8.

Дехтяренко Н. В. Аналіз впливу клітин лактобактерій та їх компонентів на імунітет людини // Агроекол. журн.. - 2007. - № 2.
9.

Гармашева І. Л. Біологічні властивості ентерококів і лактококів, ізольованих з традиційних кисломолочних продуктів України // Мікробіол. журн. - 2020. - 82, № 1.
10.

Огірчук К. С. Біотехнологічні основи одержання збагачених селеном молочнокислих бактерій : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20. — Київ, 2018
11.

Дімова М. І. Бактеріоцини молочнокислих бактерій. — 2006 // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Біологія.
12.

Бойко А. Л. Виділення та характеристика фагів молочнокислих бактерій // Доп. НАН України. - 2005. - № 8.
13.

Руденко П. А. Визначення чутливості до антимікробних засобів штамів молочнокислих бактерій, ізольованих від клінічно здорових котів // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 1.
14.

Черняк Н. Г. Виявлення антагонiстичної дiї штамiв молочнокислих бактерiй стосовно L. monocytogenes. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
15.

Гармашева І. Л. Властивості штамів лактококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів // Мікробіол. журн.. - 2017. - 79, № 6.
16.

Коваленко Н. К. Вплив кріоконсервації на життєздатність та біологічні властивості молочнокислих бактерій // Мікробіол. журн.. - 2017. - 79, № 5.
17.

Кігель Н. Ф. Гідрофобність й адгезивні властивості деяких штамів промислових молочнокислих бактерій // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 4.
18.

Сливка І. М. Застосування методу RAPD-PCR для ідентифікації молочнокислих бактерій // Біологія тварин. - 2014. - 16, № 4.
19.

Даниленко С. Г. Зберігання культур молочнокислих мікроорганізмів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
20.

Єресько Г. О. Кислоторезистентність промислових штамів молочнокислих бактерій // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 9.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського