РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л837.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
2.
Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини. — Харків, 2021
3.

Грищенко А. М. Дослідження впливу різних видів гречаного борошна на якість безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
4.

Biletska Ya. Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/11.
5.

Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
6.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
7.

Dotsenko V. Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
8.

Пахомська О. В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
9.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
10.

Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
11.

Галясний І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2019
12.

Махинько В. М. Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2019
13.

Дробот В. І. Використання шроту насіння гарбуза в технології безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
14.

Михайлов В. М. Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
15.

Бортнічук О. В. Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
16.

Губеня В. О. Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
17.

Бортнічук О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
18.

Шевченко А. О. Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2018
19.

Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
20.

Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського