Пошуковий запит: (<.>U=Л837.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
|
2. | Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини. — Харків, 2021
|
3. |
Грищенко А. М. Дослідження впливу різних видів гречаного борошна на якість безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
|
4. |
Biletska Ya. Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/11.
|
5. |
Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
|
6. |
Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
|
7. |
Dotsenko V. Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
|
8. |
Пахомська О. В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
|
9. |
Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
|
10. |
Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
|
11. |
Галясний І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2019
|
12. |
Махинько В. М. Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2019
|
13. |
Дробот В. І. Використання шроту насіння гарбуза в технології безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
|
14. |
Михайлов В. М. Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
15. |
Бортнічук О. В. Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
16. |
Губеня В. О. Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
|
17. |
Бортнічук О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
|
18. |
Шевченко А. О. Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2018
|
19. |
Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
|
20. |
Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1.
|
| |