Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Drychyk M. Development of the traceability system for the pasta production // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
2. |
Baiysbayeva M. Development of technology for macaroni products based on flour of grain crops and ion-zoned water // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 1/11.
|
3. |
Шаповалова Н. Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.) // Товари і ринки. - 2021. - № 4.
|
4. |
Beraliyeva E. Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|
5. |
Дричик М. Ю. Споживні властивості макаронних виробів з додаванням порошку лушпиння цибулі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
6. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
7. |
Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
8. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
9. |
Юрчак В. Г. Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтаке // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
10. |
Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
11. |
Рожно О. В. Розробка технології безглютенових макаронних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2018
|
12. |
Рожно О. В. Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
13. |
Петриченко С. В. Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
14. |
Rozhno O. Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
|
15. |
Jothi J. S. Are public perceptions precise towards the status of quality and safety of commercial brands of noodles? // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
|
16. |
Набоков Д. О. Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2016
|
17. |
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
18. |
Гревцева Н. В. Дослідження механізму взаємодії овочевих кріопаст з компонентами макаронного тіста // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
19. |
Карпик Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
20. |
Черевко О. І. . — Харків, 2013
|
| |