РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (20)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Дорохович А. М. Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Дорохович А. М. Вивчення впливу мармеладу на фруктозі з різними драглеутворювачами на накопичення глюкози in vitro. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Полумбрик М. О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
4.

Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
5.

Федорова Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
6.

Прилуцька Л. П. Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2010
7.

Лазоренко Н. П. Удосконалення технології маффінів спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
8.

Куринной А. В. Разработка носителя кондитерской лекарственной формы для фармакотерапии и профилактики заболеваний пародонта. — 2012 // Запорож. мед. журн.
9.

Гасанова А. Влияние эламина и стевиозида на поверхностное натяжение яичной массы // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
10.

Акмен В. О. Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2013
11.

Бадрук В. В. Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2013
12.

Роговий І. С. Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
13.

Bazhay-Zhezherun S. Biologically activated wheat grain as a functional component of glazed bars // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
14.

Абрамова А. Г. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2016
15.

Дорохович В. В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
16.

Юдіна Т. Харчова та біологічна цінність безглютенових кексів з концентратом сколотин // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського