Пошуковий запит: (<.>U=Л868-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Дорохович А. М. Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Дорохович А. М. Вивчення впливу мармеладу на фруктозі з різними драглеутворювачами на накопичення глюкози in vitro. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Полумбрик М. О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
|
4. |
Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
|
5. |
Федорова Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
6. |
Прилуцька Л. П. Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2010
|
7. |
Лазоренко Н. П. Удосконалення технології маффінів спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
|
8. |
Куринной А. В. Разработка носителя кондитерской лекарственной формы для фармакотерапии и профилактики заболеваний пародонта. — 2012 // Запорож. мед. журн.
|
9. |
Гасанова А. Влияние эламина и стевиозида на поверхностное натяжение яичной массы // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
|
10. |
Акмен В. О. Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2013
|
11. |
Бадрук В. В. Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2013
|
12. |
Роговий І. С. Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
|
13. |
Bazhay-Zhezherun S. Biologically activated wheat grain as a functional component of glazed bars // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
|
14. |
Абрамова А. Г. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2016
|
15. |
Дорохович В. В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
|
16. |
Юдіна Т. Харчова та біологічна цінність безглютенових кексів з концентратом сколотин // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
|