РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Grynchenko N. Development of a theoretical model for the intensification of technological processes for manufacturing dairy products // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
2.

Ivanova M. Effect of canola oil and natural antioxidant of basil on chemical and sensory properties of fresh cheese // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
3.

Ivanova M. Effect of canola oil and natural antioxidant of basil on chemical and sensory properties of fresh cheese // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
4.

Shynkaryk M. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
5.

Gutyj B. The influence of cryopowder "Garbuz" on the technology of curds of different fat content // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 2/10.
6.

Овсієнко К. В. Визначення форм зв'язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
7.

Гринченко Н. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного // Техн. науки та технології. - 2018. - № 2.
8.

Ворощук B. Я. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2010
9.

Ткаченко В. В. Дослідження компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
10.

Шинкарик М. М. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових продуктів на базі сиру домашнього при обробці у роторно-вихровому емульсорі. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Савченко О. А. Науково-практичні аспекти технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : монографія. — Київ: Компринт, 2021
12.

Устименко І. М. Обгрунтування режимів гомогенізації емульсій та їх вмісту у складі продукту білково-жирового зернистого // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
13.

Нєміріч О. В. Обгрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
14.

Лялик А. Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією // Техн. науки та технології. - 2020. - № 1.
15.

Труфкаті Л. В. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2006
16.

Рижкова Т. М. Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока у біотехнологіях ферментованих білкових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2017
17.

Александров О. В. Розробка рецептури сиркового десерту "Слоненя" з використанням харчової добавки "Магнетофуд" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
18.

Панов А. О. Розробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сиру // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 204.
19.

Недобійчук Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — О., 2003
20.

Тимчук А. В. Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2016
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського