РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (41)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Паламарек К. В. Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
2.

Андрєєва С. С. Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
3.

Гніцевич В. Технологія солодких соусів із плодово-ягідної сировини // Товари і ринки. - 2020. - № 1.
4.

Кузьменко І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Київ, 2016
5.

Васильєва О. О. Дослідження впливу високого тиску на мікробіологічні показники якості пасти з айви // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
6.

Заморська І. Л. Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
7.

Obolkina V. Characteristics of changes of the chemical composition of cranberry marsh in the process of obtaining puree // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
8.

Lystopad T. Rheological studies of berry sauces with iodine-containing additives // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 3.
9.

Kasabova K. Improving pastille manufacturing technology using the developed multicomponent fruit and berry paste // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 3/11.
10.

Zahorulko A. Improved rotary film evaporator for concentrating organic fruit and berry puree // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
11.

Заморська І. Л. Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій зберігання та консервування ягід суниці садової : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2018. — 40, [1]: a-рис.
12.

Oke Emmanuel Kehinde Proximate composition, physicochemical properties and sensory qualities of salad cream from corn and tigernut starch blends // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
13.

Грушковська А. О. Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
14.

Дейниченко Г. В. Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
15.

Левченко Ю. В. Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2017
16.

Борисенко И. Н. Инактивация микроорганизмов в яблочном пюре под действием высокого давления. — 2007 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.
17.

Антоненко А. В. Технологічні аспекти виготовлення фруктових соусів на основі рослинних гідроколоїдів та дієтичних домішок. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Жеплінська М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Іващенко К. Ю. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2015
20.

Шешеня С. К. Вплив натуральних добавок на вміст вітаміну С у компотах з ягід малини та суниці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського