Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Паламарек К. В. Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
|
2. |
Андрєєва С. С. Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
|
3. |
Гніцевич В. Технологія солодких соусів із плодово-ягідної сировини // Товари і ринки. - 2020. - № 1.
|
4. |
Кузьменко І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Київ, 2016
|
5. |
Васильєва О. О. Дослідження впливу високого тиску на мікробіологічні показники якості пасти з айви // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
6. |
Заморська І. Л. Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
|
7. |
Obolkina V. Characteristics of changes of the chemical composition of cranberry marsh in the process of obtaining puree // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
|
8. |
Lystopad T. Rheological studies of berry sauces with iodine-containing additives // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 3.
|
9. |
Kasabova K. Improving pastille manufacturing technology using the developed multicomponent fruit and berry paste // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 3/11.
|
10. |
Zahorulko A. Improved rotary film evaporator for concentrating organic fruit and berry puree // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
|
11. |
Заморська І. Л. Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій зберігання та консервування ягід суниці садової : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2018. — 40, [1]: a-рис.
|
12. |
Oke Emmanuel Kehinde Proximate composition, physicochemical properties and sensory qualities of salad cream from corn and tigernut starch blends // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
|
13. |
Грушковська А. О. Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
|
14. |
Дейниченко Г. В. Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
15. |
Левченко Ю. В. Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2017
|
16. |
Борисенко И. Н. Инактивация микроорганизмов в яблочном пюре под действием высокого давления. — 2007 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.
|
17. |
Антоненко А. В. Технологічні аспекти виготовлення фруктових соусів на основі рослинних гідроколоїдів та дієтичних домішок. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
18. |
Жеплінська М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
19. |
Іващенко К. Ю. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2015
|
20. |
Шешеня С. К. Вплив натуральних добавок на вміст вітаміну С у компотах з ягід малини та суниці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
| |