РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (247)Журнали та продовжувані видання (168)Автореферати дисертацій (14)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 232
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Лазуренко С. Г. Ресторан-отель: успех взаимодействия. — 2001 // Коммун. хоз-во городов. Сер. Экон. науки.
2.
Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку : Матеріали Всеукр. студ. конф., 22 - 23 лют. 2005 р. — К., 2005
3.

Десяткина И. В. Система проведения маркетинговых исследований в ресторанном бизнесе и ее значение при выборе места расположения ресторана. — 2004 // Культура народов Причерноморья.
4.

Аветисова А. О. Структурні зміни на ринку ресторанного господарства. — Донецьк, 2003
5.

Агафонова Л. Г. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Знання України, 2002
6.

Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Центр Навч. Л-ри, 2003
7.
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2004
8.

Топольник В. Г. Квалиметрия в ресторанном хозяйстве : монография. — Донецк, 2008
9.

Антонова В. А. Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. — Донецьк, 2008
10.

Мазаракі А. А. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства : Підруч. — К., 2005
11.

Азарян Е. М. Рекламные стратегии предприятий ресторанного хозяйства : моногр. — Донецк, 2007
12.

П'ятницька Г. Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : моногр. — К., 2007
13.
Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 7 - 9 лют. 2007 р., Київ. — К., 2007
14.

Топольник В. Г. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства : навч. посіб. — Донецьк, 2007
15.

Аветисова А. О. Економіка підприємств різних типів : навч. посіб. — Донецьк, 2009. — 162 .
16.

Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. — К., 2008
17.

Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. — К., 2008
18.

Топольник В. Г. Методи системного аналізу в ресторанному господарстві : навч. посіб. — Донецьк, 2009
19.

Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — К., 2008
20.
. — Чернівці: Рута, 2008
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського