РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (47)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (43)
Пошуковий запит: (<.>A=Дробот В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Дробот В. І. Вплив рисового борошна на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
2.

Дробот В. І. Вплив продуктів переробки гарбуза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
3.

Дробот В. І. Борошно сорго у технології безглютенового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
4.

Дробот В. І. Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
5.

Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти. — Київ: ПрофКнига, 2019
6.

Дробот В. І. Використання шроту насіння гарбуза в технології безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
7.

Махинько В. М. Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
8.
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія. — Київ: ПрофКнига, 2018
9.

Білик О. А. Дослідження ефективності використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість" для подовження свіжості хлібців висівкових // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
10.

Білик О. А. Дослідження ефективності використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість" для подовження свіжості хлібців висівкових // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
11.

Сильчук Т. А. Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
12.

Дробот В. І. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
13.
Харчові добавки та цукристі речовини в технології хлібобулочних виробів : монографія. — Київ: НУХТ, 2017
14.

Махинько В. М. Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
15.

Бондаренко Ю. В. Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
16.

Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
17.

Дробот В. І. Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
18.
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: Кондор, 2010
19.
. — 2010. — 113, [1]: a-рис.
20.

Дробот В. І. Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського