РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Е40*723.432.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Удимович В. М. Молочнокислі бактерії як продуценти уреази // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
2.

Страшнова І. В. Характеристика молочнокислих бактерій губок Чорного моря // Мікробіологія і біотехнологія. - 2020. - № 1.
3.

Гармашева І. Л. Біологічні властивості ентерококів і лактококів, ізольованих з традиційних кисломолочних продуктів України // Мікробіол. журн. - 2020. - 82, № 1.
4.

Kapustian A. Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
5.

Гармашева І. Л. Стійкість до антибіотиків, декарбоксилазна та гемолітична активності ентерококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів // Мікробіол. журн.. - 2018. - 80, № 1.
6.

Naumenko O. V. Bacteriophages of Lactococcus lactis ssp. and Streptococcus thermophilus isolated in dairy processing plants of Ukraine // Мікробіол. журн.. - 2018. - 80, № 6.
7.

Kakabadze E. Microbiological investigation of artisanal Caucasian yogurt-like product Matsoni // Мікробіологія і біотехнологія. - 2018. - № 3.
8.

Огірчук К. С. Біотехнологічні основи одержання збагачених селеном молочнокислих бактерій : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20. — Київ, 2018
9.

Гармашева І. Л. Властивості штамів лактококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів // Мікробіол. журн.. - 2017. - 79, № 6.
10.

Гармашева І. Л. Продукція екзополісахаридів штамами молочнокислих бактерій, ізольованих з ферментованих продуктів // Мікробіологія і біотехнологія. - 2017. - № 4.
11.

Коваленко Н. К. Вплив кріоконсервації на життєздатність та біологічні властивості молочнокислих бактерій // Мікробіол. журн.. - 2017. - 79, № 5.
12.

Pidgorskyi V. S. Taxonomic research, biological properties and biosynthetic activity of lactic acid bacteria and bifidobacteria isolated from various natural ecological niches // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 6.
13.

Даниленко С. Г. Зберігання культур молочнокислих мікроорганізмів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
14.

Сливка І. М. Застосування методу RAPD-PCR для ідентифікації молочнокислих бактерій // Біологія тварин. - 2014. - 16, № 4.
15.

Руденко П. А. Визначення чутливості до антимікробних засобів штамів молочнокислих бактерій, ізольованих від клінічно здорових котів // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 1.
16.

Лівінська О. П. Методичні підходи до виділення тейхоєвих кислот із нативних клітин пробіотичних штамів молочнокислих бактерій. — 2012 // Мікробіол. журн.
17.

Лівінська О. П. Тейхоєві кислоти молочнокислих бактерій // Мікробіол. журн.. - 2012. - 74, № 4.
18.

Юкало В. Г. Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Полтавська О. А. Скринінг штамів молочнокислих бактерій та біфідобактерій за пробіотичними властивостями. — 2011 // Мікробіологія і біотехнологія.
20.

Черняк Н. Г. Виявлення антагонiстичної дiї штамiв молочнокислих бактерiй стосовно L. monocytogenes. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського