Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Дейниченко Г. В. Обгрунтування доцільності використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
2. |
Мельников К. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
3. |
Силка І. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами - запорука високої харчової цінності основної страви // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
4. |
Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
|
5. |
Тележенко Л. Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
|
6. |
Бакіров М. П. огли Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
|
7. |
Кублінська І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2020
|
8. |
Степанова В. С. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2018
|
9. |
Применко В. Г. Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2019
|
10. |
Колісниченко Т. О. Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
11. |
Лаленко Т. В. Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
|
12. |
Кравченко М. Ф. Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
13. |
Лявинець Г. М. Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності // Наука та інновації. - 2013. - № 6.
|
14. |
Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002
|
15. |
Чоні І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
|
16. |
Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
|
17. |
Чоні І. В. Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах : монографія. — Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008
|
18. |
Крилова Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
|
19. |
Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
|
20. |
Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
|
| |