РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Журнали та продовжувані видання (6)Автореферати дисертацій (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Чоні І. В. Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах : монографія. — Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008
2.

Крилова Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
3.

Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
4.

Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002
5.

Чоні І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
6.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
7.

Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
8.

Антоненко А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
9.

Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2010
10.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : монографія. — Х., 2010
11.

Корзун В.  Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
12.

Лявинець Г. М. Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності // Наука та інновації. - 2013. - № 6.
13.

Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
14.

Тележенко Л. Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
15.

Жмудь А. В. Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
16.

Бакіров М. П. огли Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
17.

Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
18.

Дейниченко Г. В. Обгрунтування доцільності використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
19.

Мельников К. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
20.

Силка І. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами - запорука високої харчової цінності основної страви // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського