Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (359)Журнали та продовжувані видання (376)Реферативна база даних (526)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Євсеєнко Т.П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Антонюк І.Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002. — 20 с. — укp.

Рубрики:
3.

Антонюк М.М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
4.

Білик О.А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
5.

Бондар Н.П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
6.

Бондаренко Ю.В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
7.

Борисенко О.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
8.

Бошкова О.Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2008. — 17 с. — укp.

Рубрики:
9.

Віннікова В.О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2008. — 18 с. — укp.

Рубрики:
10.

Волощук Г.І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
11.

Гірняк Л.І. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2003. — 20 с. — укp.

Рубрики:
12.

Григоренко О.М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
13.

Губеня О.О. Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
14.

Дашкевич А.О. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01. — К., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
15.

Кірієва Т.В. Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів : Автореф. дис. д-ра... техн. наук: 05.18.16. — Х., 2002. — 33 с.: рис. — укp.

Рубрики:
16.

Капліна Т.В. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
17.

Колісниченко Т.О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
18.

Левадна Т.І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2001. — 20 с. — укp.

Рубрики:
19.

Махинько В.М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
20.

Михонік Л.А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського