Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Євсеєнко Т.П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Антонюк І.Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Антонюк М.М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Білик О.А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Бондар Н.П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Бондаренко Ю.В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Борисенко О.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Бошкова О.Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2008. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Віннікова В.О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2008. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Волощук Г.І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Гірняк Л.І. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2003. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Григоренко О.М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Губеня О.О. Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Дашкевич А.О. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01. — К., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Кірієва Т.В. Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів : Автореф. дис. д-ра... техн. наук: 05.18.16. — Х., 2002. — 33 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Капліна Т.В. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Колісниченко Т.О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Левадна Т.І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2001. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Махинько В.М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Михонік Л.А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
| |