Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Бондаренко Ю.В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Губеня О.О. Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Євсеєнко Т.П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Шевчук О.Ю. Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Олійник Н.В. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Антонюк І.Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Колісниченко Т.О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Гірняк Л.І. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2003. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Привалова В. Г. Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011. — 22 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Паливода С.Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Суха Н. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Махинько В.М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Віннікова В.О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2008. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Борисенко О.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Білик О.А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Савчук Н.І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2002. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Холодова О. А. Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2011. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Михонік Л.А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Удворгелі Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Янаков В. П. Обгрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2011. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
| |