Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Лозова Т. М. Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна : монографія. — Львів: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023
|
2. |
Олехнович В. Д. Технічні засоби продовольчої служби. Польовий механізований хлібозавод (ПМХ) : навч. посіб. — Одеса: Військова академія, 2023
|
3. |
Краєвська С. Технологія крафтового житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
|
4. |
Кійко В. Хлібопекарська галузь України в умовах воєнного часу // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
|
5. |
Ск Мд Рохан Алам Багатоетапне дослідження стічних вод хлібобулочних підприємств на здатність очищення із застосуванням процесів хімічної коагуляції та комбінованих методів біологічного очищення // Хімія і технологія води. - 2023. - 45, № 1.
|
6. | Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів : навч.-метод. посіб. для виконання лаб., практ. , курс. робіт та самост. занять з курсу "Конструювання обладнання харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі", "Проектування підприємств харчової промисловості", "Інжиніринг харчових виробництв", "Теоретичні основи технології харчових виробництв", "Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості" для галузей знань 13 - "Механічна інженерія" та 18 - "Виробництво та технології" спец. 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології". — Ужгород: РІК-У, 2023
|
7. |
Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
|
8. |
Shevchenko A. Use of pumpkin seed flour in preparation of bakery products // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
|
9. |
Сукманов В. Якість пшеничного хліба, збагаченого біологічно активними речовинами цибулі // Товари і ринки. - 2022. - № 1.
|
10. |
Кирильчук А. М. Хлібопекарський потенціал тритикале озимого (Triticosecale Wittmack el. Camus) поліського екотипу // Агроекол. журн. - 2022. - № 3.
|
11. |
Zlateva D. Effect of Spirulina platensis and Kelp biomass addition on the fatty acid composition of wheat bread // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
|
12. |
Samilyk M. Development of bread technology with high biological value and increased shelf life // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
|
13. |
Bayramov E. Increasing the biological value of bread through the application of pumpkin puree // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
|
14. |
Lukinac J. Modelling the browning of bakery products during baking: a review // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 2.
|
15. |
Drychyk M. Development of the traceability system for the pasta production // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
16. |
Sylchuk T. Sorption properties of bread based on oatmeal // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
|
17. |
Klobukowski J. Nutritional value of protein in wheat-rye bread manufactured with addition of flour from low-alkaloid cultivars of lupin // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
|
18. |
Tungyshbayeva U. Development of a methodology for determining the critical limits of the critical control points of the production of bakery products in the Republic of Kazakhstan // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 3/11.
|
19. |
Ліманська Н. В. Удосконалення процесу планування ремонтно-профілактичних робіт // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
20. |
Замай Ж. В. Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
| |