Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Александров О. В. Розробка рецептури сиркового десерту "Слоненя" з використанням харчової добавки "Магнетофуд" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
2. |
Ivanova M. Effect of canola oil and natural antioxidant of basil on chemical and sensory properties of fresh cheese // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
3. |
Ivanova M. Effect of canola oil and natural antioxidant of basil on chemical and sensory properties of fresh cheese // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
4. |
Гринченко Н. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного // Техн. науки та технології. - 2018. - № 2.
|
5. |
Ткаченко В. В. Дослідження компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
|
6. |
Устименко І. М. Обгрунтування режимів гомогенізації емульсій та їх вмісту у складі продукту білково-жирового зернистого // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
7. |
Панов А. О. Розробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сиру // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 204.
|
8. |
Овсієнко К. В. Визначення форм зв'язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
|
9. |
Пшенична Т. В. Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2019
|
10. |
Рижкова Т. М. Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока у біотехнологіях ферментованих білкових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2017
|
11. |
Лялик А. Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією // Техн. науки та технології. - 2020. - № 1.
|
12. |
Нєміріч О. В. Обгрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
|
13. |
Юкало В. Г. Технологія пасти сиркової з гідролізатом білків сироватки молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|
14. |
Grynchenko N. Development of a theoretical model for the intensification of technological processes for manufacturing dairy products // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
|
15. |
Тимчук А. В. Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2016
|
16. |
Шинкарик М. М. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових продуктів на базі сиру домашнього при обробці у роторно-вихровому емульсорі. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
17. |
Gutyj B. The influence of cryopowder "Garbuz" on the technology of curds of different fat content // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 2/10.
|
18. |
Shynkaryk M. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
|
19. |
Попова Н. В. Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
|
20. |
Гурський П. В. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2008
|
| |