РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Журнали та продовжувані видання (6)Автореферати дисертацій (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
2.

Колісниченко Т. О. Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
3.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
4.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : монографія. — Х., 2010
5.

Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2010
6.

Кублінська І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2020
7.

Антоненко А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
8.

Лявинець Г. М. Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності // Наука та інновації. - 2013. - № 6.
9.

Чоні І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
10.

Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
11.

Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002
12.

Бакіров М. П. огли Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
13.

Тележенко Л. Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
14.

Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
15.

Применко В. Г. Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2019
16.

Корзун В.  Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
17.

Степанова В. С. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2018
18.

Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
19.

Жмудь А. В. Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
20.

Крилова Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського