Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пасічний В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
2. |
Пасічний В. М. Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Федишин Т. Я. Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2003
|
4. |
Казаченко С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 1999
|
5. |
Севаторов М. М. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010
|
6. |
Бочковський А. П. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2010
|
7. |
Головко Т. М. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 . — Х., 2010
|
8. |
Османова Ю. В. Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2012
|
9. |
Вербицький С. Б. Визначення параметрів процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 8.
|
10. |
Старчевой О. М. Наукові та практичні аспекти створення продуктів дієтичного призначення // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 10.
|
11. |
Величко В. О. Застосування оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м'яса індиків - отримання безпечного, смачного продукту з високою харчовою цінністю : (огляд) // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2014. - Вип. 15, N 1.
|
12. |
Kotliar Ye. Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin composition // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
|
13. |
Pasichnyi V. Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11.
|
14. |
Гавриленко О. С. Відповідність м'ясних та м'ясорослинних консервів вимогам національних стандартів України // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2017. - № 4.
|
15. |
Гавриленко О. С. Мікробіологічний контроль м'ясних та м'ясорослинних консервів // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2017. - № 4.
|
16. |
Гриньова Д. В. Паштет з м'ясом перепела з антиоксидантними властивостями // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
17. |
Москалюк О. Є. Аналіз жирнокислотного складу м'ясних паштетів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
|
18. |
Крижова Ю. П. Технологія м'ясних консервів : навч. посіб. — Київ: Компринт, 2016
|
19. |
Котляр Є. О. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Одеса, 2016
|
20. |
Гащук О. І. Удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням бобових // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
| |