Пошуковий запит: (<.>U=Е40*723.432.3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Pidgorskyi V. S. Taxonomic research, biological properties and biosynthetic activity of lactic acid bacteria and bifidobacteria isolated from various natural ecological niches // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 6.
|
2. |
Даниленко С. Г. Зберігання культур молочнокислих мікроорганізмів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
|
3. |
Гармашева І. Л. Властивості штамів лактококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів // Мікробіол. журн.. - 2017. - 79, № 6.
|
4. |
Коваленко Н. К. Вплив кріоконсервації на життєздатність та біологічні властивості молочнокислих бактерій // Мікробіол. журн.. - 2017. - 79, № 5.
|
5. |
Кігель Н. Ф. Гідрофобність й адгезивні властивості деяких штамів промислових молочнокислих бактерій // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 4.
|
6. |
Кігель Н. Ф. Критерії відбору заквашувальних культур // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 2.
|
7. |
Сливка І. М. Застосування методу RAPD-PCR для ідентифікації молочнокислих бактерій // Біологія тварин. - 2014. - 16, № 4.
|
8. |
Єресько Г. О. Кислоторезистентність промислових штамів молочнокислих бактерій // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 9.
|
9. |
Гармашева І. Л. Продукція екзополісахаридів штамами молочнокислих бактерій, ізольованих з ферментованих продуктів // Мікробіологія і біотехнологія. - 2017. - № 4.
|
10. |
Гармашева І. Л. Біологічні властивості ентерококів і лактококів, ізольованих з традиційних кисломолочних продуктів України // Мікробіол. журн. - 2020. - 82, № 1.
|
11. |
Страшнова І. В. Характеристика молочнокислих бактерій губок Чорного моря // Мікробіологія і біотехнологія. - 2020. - № 1.
|
12. |
Огірчук К. С. Біотехнологічні основи одержання збагачених селеном молочнокислих бактерій : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20. — Київ, 2018
|
13. |
Удимович В. М. Молочнокислі бактерії як продуценти уреази // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
14. |
Kapustian A. Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
|
15. |
Гармашева І. Л. Стійкість до антибіотиків, декарбоксилазна та гемолітична активності ентерококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів // Мікробіол. журн.. - 2018. - 80, № 1.
|
16. |
Naumenko O. V. Bacteriophages of Lactococcus lactis ssp. and Streptococcus thermophilus isolated in dairy processing plants of Ukraine // Мікробіол. журн.. - 2018. - 80, № 6.
|
17. |
Kakabadze E. Microbiological investigation of artisanal Caucasian yogurt-like product Matsoni // Мікробіологія і біотехнологія. - 2018. - № 3.
|
18. |
Дехтяренко Н. В. Сезонні зміни деяких фізіолого-біохімічних показників пробіотичних культур. — 2007 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
|
19. |
Дімова М. І. Бактеріоцини молочнокислих бактерій. — 2006 // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Біологія.
|
20. |
Черняк Н. Г. Виявлення антагонiстичної дiї штамiв молочнокислих бактерiй стосовно L. monocytogenes. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
| |