Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
|
2. |
Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
|
3. |
Карпенко Л. К. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1996
|
4. |
Давидова О. Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1999
|
5. |
Загорулько О. Є. Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2003
|
6. |
Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
|
7. |
Мельнічук О. Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
|
8. |
Осокіна Н. М. Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
9. |
Борисенко И. Н. Инактивация микроорганизмов в яблочном пюре под действием высокого давления. — 2007 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.
|
10. |
Шешеня С. К. Вплив натуральних добавок на вміст вітаміну С у компотах з ягід малини та суниці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
11. |
Зіолковська А. В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2008
|
12. |
Жеплінська М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Антоненко А. В. Технологічні аспекти виготовлення фруктових соусів на основі рослинних гідроколоїдів та дієтичних домішок. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
14. |
Балацька Н. Ю. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011
|
15. |
Сапожнікова Н. Ю. Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
|
16. |
Калайда К. В. Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2013
|
17. |
Кирильченко М. В. Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок червоних : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2013
|
18. |
Іващенко К. Ю. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2015
|
19. |
Черевко О. І. Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія. — Харків, 2015
|
20. |
Андрєєва С. С. Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
|
| |