Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : монографія. — Х., 2010
|
2. |
Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2010
|
3. |
Антоненко А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
|
4. |
Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
|
5. |
Жмудь А. В. Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
|
6. |
Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
|
7. |
Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
|
8. |
Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
|
9. |
Чоні І. В. Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах : монографія. — Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008
|
10. |
Крилова Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
|
11. |
Чоні І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
|
12. |
Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
|
13. |
Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002
|
14. |
Колісниченко Т. О. Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
15. |
Лаленко Т. В. Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
|
16. |
Кравченко М. Ф. Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
17. |
Применко В. Г. Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2019
|
18. |
Степанова В. С. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2018
|
19. |
Кублінська І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2020
|
20. |
Силка І. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами - запорука високої харчової цінності основної страви // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
| |