РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (41)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Шешеня С. К. Вплив натуральних добавок на вміст вітаміну С у компотах з ягід малини та суниці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
2.

Осокіна Н. М. Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
3.

Борисенко И. Н. Инактивация микроорганизмов в яблочном пюре под действием высокого давления. — 2007 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.
4.

Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
5.

Мельнічук О. Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
6.

Загорулько О. Є. Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2003
7.

Давидова О. Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1999
8.

Зіолковська А. В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2008
9.

Балацька Н. Ю. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011
10.

Жеплінська М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Антоненко А. В. Технологічні аспекти виготовлення фруктових соусів на основі рослинних гідроколоїдів та дієтичних домішок. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Калайда К. В. Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2013
13.

Кирильченко М. В. Розробка технології плодово-ягідних соусів з використанням соків чорної смородини та порічок червоних : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2013
14.

Сапожнікова Н. Ю. Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
15.

Іващенко К. Ю. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2015
16.

Черевко О. І. Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія. — Харків, 2015
17.

Васильєва О. О. Дослідження впливу високого тиску на мікробіологічні показники якості пасти з айви // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
18.

Заморська І. Л. Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
19.

Obolkina V. Characteristics of changes of the chemical composition of cranberry marsh in the process of obtaining puree // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
20.

Кузьменко І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Київ, 2016
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського